Trampoline 304

Wanneer je een grotere tuin hebt, wil je natuurlijk ook een grotere trampoline. De trampoline van 304 cm is een mooie tussenmaat. Dit is de meest verkochte trampoline. Hij biedt iets meer ruimte dan de trampoline 244, maar past doorgaans toch in de wat kleinere tuinen nog prima.
[hr]
[products ids="1259, 1252, 1207, 1040, 908, 1023" columns="3"]
[hr]

[twocol_one]
Wanneer je kinderen iets groter worden, zo rond de 7 – 8 jaar, dan is de trampoline 304 de perfecte maat. Uiteraard zullen de kinderen zeggen dat ze liever een nog grotere trampoline willen, maar dat geldt vanuit het oogpunt van de kinderen altijd natuurlijk.

In deze klasse wordt door verschillende verkopers ook een trampoline van 305 cm aangeboden. Dit is echter doorgaans een trampoline van mindere kwaliteit. Deze heeft namelijk in plaats van de vier poten die de trampoline van 304 cm heeft, maar drie poten. Ook is deze qua gewicht minder zwaar en daardoor minder stevig. Niet alle aanbieders geven de juiste plaatjes weer bij de producten die aangeboden worden. Het is dus zaak om altijd na te gaan welke trampoline met welke eigenschappen er uiteindelijk aangeboden wordt. Aangezien de prijs vaak niet erg veel verschil maakt tussen de 304 en 305 is het beter om voor de 304 te gaan.
[/twocol_one]

[twocol_one_last]

Trampoline 304 met veiligheidsnet


Wanneer je er ook een veiligheidsnet bij koopt kun je het beste goed kijken naar de manier waarop dit bevestigd is. Bij de trampoline 304 zit deze dus ook weer op meerdere plaatsen met het frame (de poten) verbonden dan bij die van 305 cm. De trampoline 304 met veiligheidsnet is een erg goeie en veilige trampoline voor de kinderen. Wanneer u besluit geen veiligheidsnet aan te schaffen, dan kunt u ook de trampoline ingraven. Hiermee vergroot u ook de veiligheid.

Denk je dat je een grotere trampoline kwijt kan dan zou je kunnen kijken naar één maatje groter. Dit is de trampoline 366. Deze is een stuk forser, maar brengt wel een hoop plezier met zich mee. Veel succes met de keuze!
[/twocol_one_last]
[hr]
[box type="note"]
Wil je uiteindelijk deze maat gaan aanschaffen, dan is het goed om eerst even op de home pagina te kijken onder de kop : trampoline kopen. Hier staat allerlei informatie waar je naar kunt kijken wanneer je tot de koop overgaat.
[/box]