Trampoline 366

De Trampoline 366 cm is een tussenmaat. De meest verkochte trampoline is die van 304 meter. Daarna komen de trampoline van 244 cm en die van 396. Vaak wordt gekozen voor de trampoline van 3.66 meter wanneer er niet genoeg ruimte is voor een grotere.
[hr]
[products ids="910, 1260, 1254, 1214, 1185, 1041" columns="3"]
[hr]

[twocol_one]
Het prijsverschil tussen de deze maten (366 en 396) is niet erg groot. Wanneer u dus genoeg ruimte heeft om te kiezen voor een grotere maat dan is dit zeker een aanrader. De kinderen vinden meestal : “Hoe groter hoe beter!”. Wanneer je echter gaat kiezen tussen de trampoline 304 en de trampoline 366 dan is het natuurlijk wel 62 centimeter die er bij komt. Dit is een erg groot verschil, helemaal in vergelijking met het verschil tussen de overige maten.

De maat die wordt genoemd is (normaalgesproken) de maat inclusie het frame en de trampoline rand. Wanneer je gaat meten heb je dus ongeveer 3.70 meter nodig om de trampoline goed te kunnen plaatsen. Wanneer er objecten in de buurt staan is het goed om een veiligheidsnet te nemen. Hierdoor kunnen de kinderen niet van de trampoline vallen op één van deze objecten.
[/twocol_one]

[twocol_one_last]

Trampoline 366 met veiligheidsnet

Het is verstandig om, wanneer u de maat gekozen heeft, er voor te kiezen om een trampoline 366 met veiligheidsnet aan te schaffen. Hiermee vergroot u de veiligheid van de kinderen die er op springen. Met een veiligheidsnet kunnen de kinderen niet van de trampoline vallen. Een andere optie is de trampoline ingraven. Hierdoor kunnen de kinderen wel naast de trampoline terecht komen, maar zal de val minder hoog zijn. Daarnaast valt het speeltoestel niet zo op in de tuin.

Er zijn ook bij deze trampoline verschillende accessoires te krijgen. Zo kun je bij de aanschaf kiezen voor een laddertje, of een afdekhoes. Het is handig deze er meteen bij te kopen, dat scheelt in de aanschaf en verzendkosten.

Heb je genoeg ruimte voor de trampoline 366 dan is het een zeer goede keuze. Het belangrijkste aan de trampoline is (naast de veiligheid en stevigheid) uiteindelijk de maat. Deze bepaald of je hem wel of niet ergens kwijt kan, en hoeveel ruimte er voor de kinderen is om op te springen.

Denk je toch een grotere kwijt te kunnen, kijk dan hier: Trampoline 396
[/twocol_one_last]
[hr]
[box type="note"]
Als je de keuze van de afmetingen gedaan hebt, kun je het beste even goed vergelijken tussen de verschillende winkels. Onder het kopje “trampoline kopen” vind je informatie over de punten waar je op moet letten als je gaat vergelijken.
[/box]