Trampoline 396

De Trampoline 396 cm is één van de grotere trampolines die verkrijgbaar is op de trampolinemarkt. Hier kunnen met gemak meerdere mensen en zelfs volwassenen op springen. Er is uiteraard wel redelijk wat ruimte nodig voor het plaatsen, maar als je een grote tuin hebt, dan kun je hiermee je lol niet op.
[hr]
[products ids="1221, 974, 969, 964, 932, 952" columns="3"]
[hr]

Vier poten

Zorg altijd dat je een trampoline van deze afmetingen koopt, die minimaal vier poten heeft. Hierdoor staat de trampoline erg stevig, en kun je er veilig op springen. In onze shop hebben wij een heel erg degelijke trampoline te koop, waarbij u voor een zeer lage prijs een fantastisch product in huis haalt. Deze trampoline is hier aan te schaffen : trampoline 396. Een aanrader is wel om hierbij gebruik te maken van de verschillende opties die wij bieden bij deze trampoline.

Trampoline 396 met veiligheidsnet

Om de veiligheid van dit product te verhogen, wordt de aanschaf van een trampoline met veiligheidsnet 396 cm aangeraden. Wanneer u een trampoline met veiligheidsnet koopt dan zorgt u ervoor dat de kinderen er niet af kunnen vallen. Hierdoor is de kans op blessures vele malen kleiner. Wanneer u meer informatie wil over veiligheidsnetten dan kunt u op onze pagina over het veiligheidsnet terecht.

Trampoline rand 396

Wanneer de trampoline rand kapot is, zorgt dit voor een zeer onveilige situatie. Hierdoor komen de veren en het frame bloot te liggen, en daaraan kunnen de kinderen zich tijdens het springen lelijk bezeren. Zorg er dus altijd voor dat u een nieuwe trampoline rand koopt voor uw trampoline. Het is aan te raden direct een PVC rand te kopen. Deze zijn veel steviger, veiliger en gaan langer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>