Trampoline 427

Bent u op zoek naar een trampoline met een diameter van 427 centimeter, dan vindt u hier informatie over het product en de aanschaf daarvan. Dit formaat is nagenoeg het grootste formaat wat doorgaans door trampolinewinkels verkocht wordt. Hierdoor biedden deze trampolines ruimte voor het hele gezin om lekker te bewegen en je helemaal uit te leven in de buitenlucht.
[hr]
[products ids="940, 953, 956, 965, 1228, 975" columns="3"]
[hr]

Trampoline 427 kopen

Wanneer u een trampoline van dit formaat wilt kopen dan hebben wij een uitstekende aanbieding in onze webshop. Wij bieden zeer goedkoop een trampoline 427 aan. Dit betreft een topproduct waar u vele jaren plezier van zult hebben. Het is belangrijk altijd op de kwaliteit van aangeboden trampolines te letten. Daarom hebben wij een pagina met informatie over trampoline kwaliteit. Hier kunt u lezen waarop u moet letten bij de aanschaf, en hoe u de kwaliteit kunt bepalen.

Trampoline 427 met veiligheidsnet

Wanneer u uw trampoline nog veiliger wilt maken, is de aanschaf van een veiligheidsnet de beste tip die bestaat. Doordat een veiligheidsnet zorgt dat uw kinderen niet meer van de trampoline af kunnen vallen, is de kans op ongelukken veel kleiner. In het kader van de veiligheid is het dus aan te raden een trampoline 427 met veiligheidsnet te kopen. Heeft al een trampoline staan, dan kunt u deze veiliger maken met een los veiligheidsnet. Kijk wel even goed vantevoren of het model overeen komt, zodat ze bij elkaar passen. Wanneer u geen net wilt toevoegen, kunt ook ook deze trampoline ingraven. Hierdoor is het gebruik ook veiliger.

Trampoline rand 427

Het meest kwetsbare onderdeel is de trampoline rand. Deze gaat doorgaans sneller kapot dan de rest van de onderdelen. Het is belangrijk dat u te allen tijde de rand goed om de veren en het frame heen houdt, want anders kunnen er rare dingen gebeuren. Wanneer de beschermrand kapot is, wordt aangeraden meteen een nieuwe te kopen, en zo ongelukken te voorkomen.

4 gedachten over “Trampoline 427

 1. eline

  ik wil zoon super grote ik kan die in me tuin kwijt maar weet niet hoe duur

 2. ineke

  ik heb een een los springdoek nodig, voor een trampoline van 4.30 (96 veren).
  hoeveel kost dat?
  mvg, ineke

 3. Tuin-trampoline.nl Bericht auteur

  Beste Ineke,

  Ik zou eens contact opnemen met Trampoline Nederland. Zij hebben doorgaans veel losse onderdelen voor de verschillende trampolines.

  Groet,

  Tuin-Trampoline.

  (edit)
  Je kunt vanaf nu ook in onze trampoline shop terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>