Trampoline onderdelen

Wanneer u al langer een trampoline heeft en er trampoline onderdelen aan vervanging toe zijn, dan loont het vaak om even goed te zoeken. Er zijn namelijk veel verschillende prijzen en kwaliteiten te onderscheiden bij de verschillende trampolinewinkels. Het is van groot belang om bij de aanschaf van nieuwe onderdelen te zorgen dat u goed kijkt naar het model trampoline dat u heeft. Niet alle onderdelen zijn universeel en u kunt het beste bij uw leverancier vragen of het onderdeel dat u op ‘t oog heeft, ook past op uw trampoline.

[box type="info"]De snelste manier om de onderdelen te vinden die u wilt kopen is via ons productoverzicht.

[button color="silver" link="http://www.tuin-trampoline.nl/winkel/"]Bekijk assortiment[/button] [/box]

Trampoline onderdelen kopen

U kunt uw trampoline onderdelen bij ons kopen. Wij bieden verschillende onderdelen die op veel trampolines passen. Toch zijn er altijd modellen die een verschillende maat hebben, waardoor onze onderdelen er niet op passen. Wanneer u van plan bent om te bestellen maar niet zeker weet of het product op uw trampoline past dan is het verstandig om even contact op te nemen. Wij kunnen dan voor u controleren of het past.

Trampoline rand

Bent u op zoek naar een nieuwe trampoline rand, dan kunt u deze bij ons bestellen. Wij hebben randen voor verschillende maten trampolines. Let goed op welke breedte uw huidige rand heeft. Onze randen van 244 en 304 cm, hebben een breedte van 26 centimeter. De grotere maten zijn 29 cm breed. Bent u niet zeker of het past, dan kunt u altijd even contact opnemen.

Springdoek

Wanneer uw trampoline doek aan vervanging toe is, zijn er ook een aantal dingen die u moet bekijken bij de aanschaf. Het is belangrijk dat de diameter overeen komt, en dat het aantal bevestigingspunten (veren) ook gelijk is. Hierdoor kunt u er voor zorgen dat u de rand niet terug hoeft te sturen. Zorg dat u de rand meteen vervangt wanneer er een gaatje in zit. Dit gaatje kan scheuren, en groter worden, waardoor het erg gevaarlijk is om te springen. Al onze randen zijn van hoge kwaliteit. Het doek is misschien wel 1 van de moeilijkst verkrijgbare trampoline onderdelen.

Trampoline ladder

Ook wanneer u ervoor wilt zorgen dat het makkelijk is om op uw trampoline te klimmen is een trampoline ladder aan te raden. Hiermee kunnen de kids zonder moeite op de trampoline komen, en hoeft u er niet om te denken dat de rand er niet af getrokken wordt bij het klimmen.

Veiligheidsnet

Heeft u een losse trampoline gekocht en wilt u toch een trampoline net aanschaffen, dan is het belangrijk om na te gaan of deze compatible zijn met uw trampoline. Dit kunt u doen door het aantal poten te controleren en uiteraard te kijken of de diameter gelijk is. Wanneer dit niet het geval is, zal het net waarschijnlijk niet passen. Bent u hier niet zeker van, vraag dan bevestiging bij uw leverancier.

Afdekhoes

Wanneer de kinderen willen springen terwijl de regen net is opgehouden, dan kunt u de trampoline droog houden door er een trampoline hoes overheen te leggen. Hierdoor blijft de trampoline droog en vrij van blaadjes. Het is verstandig de hoes samen met de trampoline te kopen, hierdoor bent u veel goedkoper uit.

Een gedachte over “Trampoline onderdelen

  1. Pingback: trampoline shop zeer succesvol | Tuin-Trampoline.nl

Reacties plaatsen niet mogelijk.